Contactloze PIN-automaten - uit voorraad leverbaar

Op dit moment hebben we voldoende contactloze pin-automaten op voorraad. Bestel vandaag nog, dan heeft u ze binnen enkele werkdagen in binnen!
PIN-automaten

We leveren PIN-automaten van het merk SumUp uit voorraad. Tevens verzorgen we de aanmelding, zodat uw bedrijf binnen één werkdag PIN-transacties kan ontvangen.

Kosten

Een PIN-automaat huren van ons kost € 10,- per automaat per maand, exclusief btw. Daarnaast betaalt u ook nog transactiekosten. Deze bedragen 0,95% van het gepinde bedrag. Onze betaalautomaten zijn - zeker wanneer het gemiddelde transactiebedrag onder de € 20,00 ligt - een goedkopere oplossing dan de oplossingen van de grootbanken. De omzet is binnen 3 werkdagen bijgeschreven op uw rekening.

Overige voorwaarden

De overeenkomst is tegen het einde van elke maand opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 kalenderdag. Betaling vindt plaats per maand vooruit. Is er sprake van een fabricagefout? Dan wordt de automaat kosteloos binnen 1 dag vervangen (niet op zondag). Indien de automaat defect gaat door schade van buiten (water / vallen / stoten) wordt de automaat vervangen voor € 49,- exclusief btw.