Onze werkwijze

Keihard werken & precies maken wat je wilt hebben.

Naast de Brabantse cultuur zijn er een aantal zaken die we bij QBas.nl belangrijk vinden en nastreven. Zo zijn we een gevestigd bedrijf dat zich gedraagt als startup. Wij zijn een kleine groep mensen allemaal met hun eigen discipline, (ook al denken we overal verstand van te hebben).

Sinds 2005 hebben wij ervaring met de hectiek van evenementen en weten wij hoe het is om in de schoenen van de productie te staan. Dat zorgt ervoor dat wij het belangrijk vinden in het heetst van de strijd klaar te staan voor onze klanten. En daarom weten wij dat vragen niet altijd gelegen komen, dus zorgen wij ervoor dat we 24 per dag bereikbaar zijn.

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap staan daarbij zitten bij ons in het bloed. QBas.nl bestaat voornamelijk uit doeners, als we een gat in de markt zien springen we erin. Daar komt ook de ongedwongen Brabantse cultuur ook weer terug, want zelfstandigheid en vertrouwen gecombineerd met een flinke dosis humor maakt dat voor QBas.nl geen vraag te gek is.