Zeilreizen open inschrijving

We organiseren niet alleen zeilreizen voor besloten gezelschappen, ook bieden we enkele keren per jaar zeilreizen op open inschrijving aan. Inschrijven staat vrij voor iedereen tussen de 18 en 35, en het is het leukst als je ook anderen kent. Onze eerstvolgende reizen met open inschrijving staan gepland begin augustus:

Groepsreizen

Sinds 2012 organiseert QBas.nl groepsreizen op de Friese meren en de omliggende wateren voor studentenverenigingen, bedrijven en families. Zowel eendaagse evenementen als midweken of weekendjes behoren tot de mogelijkheden. We maken een compleet programma, helemaal aangepast aan uw wensen. Eten en drinken wordt verzorgd. En natuurlijk is het niet nodig om te kunnen zeilen, onze instructeurs en schippers begeleiden u graag!

Studentenreizen

Studenten zijn bij ons van harte welkom! We organiseren de allerleukste zeilweekenden van heel Nederland. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Overnachtingen in leuke watersportdorpen
  • Dineren in de haven of bij restaurants
  • Inclusief verzorgd ontbijt of lunch
  • Feest met kampvuur op een eiland
  • Bij goed weer: heerlijk zwemmen terwijl de boten voor anker liggen

Zeilreizen voor studentengroepen kunnen al worden georganiseerd vanaf € 85,- per persoon, inclusief boothuur, ontbijt, diner en havengeld per weekend. Prijs is afhankelijk van de gekozen datum en eventuele uitbreidingen.

Documenten

Ga je binnenkort met ons op zeilreis? Dan zijn de volgende documenten handig om je reis voor te bereiden. Hier vind je ook de voorwaarden die op al onze reisovereenkomsten van toepassing zijn.

PaklijstBoekingsvoorwaarden